Jay Jansen in de media

Jay Jansen traint Jaap Jongbloed voor ER 2015

In mei 2015 heeft Jay Jansen, Jaap Jongbloed getraind voor het 16e seizoen van Expeditie Robinson. Tijdens de training hebben we Jaap zo goed mogelijk klaargestoomd voor zijn deelname aan Expeditie Robinson 2015. Het blijft een mysterie wat hen tijdens de expeditie staat te wachten, maar onderdelen als vuur maken, vis schoonmaken, touwtechnieken en diverse andere skills komen meestal terug

 

Jay Jansen traint Suzanne Klemann voor ER 2016

Ook in 2016 mocht Jay Jansen weer een deelnemer trainen voor Expeditie Robinson 2016. En niet zomaar een deelnemer. De stoere Suzanne Klemann wist zelfs de halve finale te halen van dit uitdagende seizoen.
Tijdens de training lag de focus wederom op onmisbare skills zoals vuur maken en touwtechnieken, maar vooral op inzicht en improviseren. Deelnemers moeten het immers zelf zien te redden op het eiland.

Artikel L-Magazine – Dagblad de Limburger

In het najaar van 2016 hebben we een verslaggever van L-Magazine getraind. Ze wilde eens ervaren hoe het is om te (over)leven in de elementen. na het leren van een aantal basis survival skills werd ze door Jay ondergedompeld in een koude modderige plas en moest ze zelf handelen om vuur te maken en natte kleding te drogen. Lees onderstaand haar leuke artikel.


L-Magazine

× How can I help you?