/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

Leer zelfstandig en zelfredzaam rondtrekken in het prachtige Zuid-Noorwegen

ONTDEK NOORWEGEN

Leer zelfstandig en zelfredzaam rondtrekken

in Zuid-Noorwegen? 

ONTDEK NOORWEGEN

ÅSERAL

AUG 2024

10 DAGEN

MIN 5 - MAX 8

729 PP

Zuid Noorwegen reis

DATA EN INSCHRIJVEN

Reis vindt plaats in 2024.
Datum volgt.

HOOGTEPUNTEN

Hike door de bergen

HOOGTEPUNTEN

Spring in een van de ontelbare plassen

HOOGTEPUNTEN

Vang en bereid je eigen forel

HOOGTEPUNTEN

Leer survival en trekking skills van een ervaren wildernis

Ontdek het pure Zuid-Noorwegen

Deze toffe week combineert een reis en cursus. Je ervaart de Noorse wildernis op een pure manier, namelijk te voet. Daarnaast leer je van Jay de vaardigheden om in de toekomst zelfstandig en zelfredzaam rond te trekken. We verblijven als basecamp in een mooie Noorse hut. We maken een dagtocht en drie dagen een kleine trekking waarbij je onderweg survival en trekking skills leert. Als onvergetelijke afsluiter breng je de laatste 24 uur zelfstandig (solo of duo) door in de Noorse wildernis.

Plan

De eerste dag maken we met een dagrugzak een dagtocht naar een bergtop van 741m, zodat je aan het Noorse terrein kunt wennen en al volop kunt genieten van Noorwegen. De volgende twee dagen gaan we met de backpack op pad om wild te kamperen in de bergen. Het doel van deze reis is niet om veel kilometers te maken, want lopen in Noors terrein is uitdagend. Tijdens de mini trekking kun je oefenen op het forel vissen, want zodra we woensdag weer bij de hut arriveren, schaven we nog wat vaardigheden bij, zodat je op donderdag 24u je survival skills in de praktijk kunt brengen tijdens de solo challenge.
Schrijf je in voor de reis van 1 t/m 8 aug 2020.

Waarom Noorwegen

In Noorwegen geldt het allemansrecht. Het recht om te gaan en staan waar jij wil. In onze ogen kun je deze vrijheid in de Noorse wildernis maar op een manier ontdekken en dat is door te hiken en rond te trekken. Het leren overleven in een land van bos, bergen en water is ultiem en maakt je nog meer een met de natuur. Uniek in deze reis is de afwisseling tussen het hiken, trekken en het leren van primitieve skills. Deze reis is de kans om de Noorse wildernis af te vinken van je bucketlist en voor jezelf een uitstekende basis te creëren voor survival en trekking.

Locatie

Åseral, Zuid Noorwegen.

Level

De intensiteit van deze reis is Level 2. Dat houd in dat je 4 tot 6 uur per dag met een backpack van 10 tot 12 kilo moet kunnen wandelen.

Inclusief

Verblijf in de hut en de expeditie voeding zijn inclusief.

Exclusief

Lunch, vervoer, uitrusting en veerboot tickets zijn exclusief. Veerboot tickets zijn te boeken via Colorline.com en de ticketprijzen variëren tussen de €94,- en €130,- afhankelijk van de reisdag. 

Uitrusting

Download de uitrustinglijst van deze reis.

 

PRIJS 729 

SCHRIJF JE NU IN

ONZE AANBEVELINGEN

DEZE REIZEN ZIJN OOK INTERESSANT VOOR JE

Lofoten

5 DAAGSE LOFOTEN EXPEDITIE 

Kaukasus

KAUKASUS
REIS

Translate »
Open chat
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?