/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

ZUID-NOORWEGEN

MEI-OKT

5 DAGEN

1:1 of 1:2

3450 (INDICATIEF)

ZUID-NOORWEGEN

MEI-OKT

5 DAGEN

1:1 of 1:2

3450 (INDICATIEF)

JIJ EN DE NOORSE WILDERNIS

Een ultieme en unieke één op één wildernis challenge waarin we een aantal dagen op avontuur gaan in de Noorse wildernis.

De eerste 3 dagen maken we samen een trektocht en leer ik je navigeren met kaart en kompas, effectief lopen in de wildernis, een goed vuur maken, forel vangen en bakken, de tent en tarp opzetten en nog veel meer. 

Op dag 4 ga je alleen op pad naar een aangegeven bivak waar je een nacht op jezelf gaat verblijven, enorm tof!

De laatste dag treffen we elkaar weer, sluiten we de tocht af en kijken we samen terug op een mooi avontuur.

Deze exclusieve challenge kan worden geboekt door maximaal 2 personen.

JAY

AVONTURIER, WILDERNISGIDS & INSTRUCTEUR

“Voor mij is avontuur het opzoeken van het onbekende en volledig opgaan in de natuur.

Het doen met de spullen die je bij je hebt. Volledig bezig zijn met wat er toe doet: wandelen en je weg vinden, een vuur maken, je tent opzetten, water koken, eten.

Doorgaan als je moe bent, je grenzen ontdekken en vertrouwen op je skills en jezelf. Geen e-mail, afspraken of telefoons, maar alleen jij en de wildernis.

Ga alleen of samen met iemand anders en mij het avontuur aan in Noorwegen.
We weten niet wat we tegenkomen, maar wel dat het avontuurlijk en onvergetelijk wordt!”

VOOR WIE?

Geschikt voor iedereen die een onvergetelijk avontuur wil beleven maar volledig, veilig en privé begeleid door mij. Ik leer je wildernis skills, maar je leert ook jezelf kennen en om het beste uit jezelf te halen.

Een tocht in de wildernis is het tegemoet lopen van het onwetende. Het ene moment is het confronterend. De zware rugzak, navigeren, lopen in het uitdagende terrein, vermoeide benen, natte voeten en een lege maag.

Het andere moment is enorm belonend. Aankomen bij de bivak plek, ontspannen en opwarmen bij een kampvuur, vreugde van de zelf gevangen forel die in de pan ligt te bakken, genietend van het mooie uitzicht en de rust. Dat is avontuur!

WAAROM?

Houd je niet van groepen? Wil je 1:1 wildernis skills leren? Wordt je opgeslokt door drukte en wil je even terug naar de basis? Alleen of met een vriend of compagnon. Misschien met je zoon of dochter?

LEVEL

We kunnen de intensiteit aanpassen maar in het algemeen dien je te beschikken over een goede fysieke en mentale conditie. Je moet in staat zijn om enkele dagen te wandelen met een rugzak van 15KG door divers terrein.

PLAN

Deze wildernis challenge kan plaatsvinden tussen mei en oktober.

Na aankomst, een goede maaltijd en overnachting in een Noorse hut gaan we samen op pad.

Na uitleg over kaart en kompas ga je vooral zelf navigeren door het terrein, uiteraard onder begeleiding van mij.

Gedurende de rest van de tocht en dagen leer ik je efficiënt wandelen in het Noorse terrein, vuur maken in diverse omstandigheden, water oversteken met een drijfpakket, varen met de kano, de tent opzetten, forel vangen en nog veel meer skills en ervaringen die ik met je kan delen.

Op de vierde dag ga je een stuk alleen op pad en overnachten. Vertrouwen op jezelf en je skills zonder dat ik erbij ben. Een mooie ervaring.
Voor de veiligheid ga je met een portofoon op pad en weet ik waar je bent.

De volgende ochtend treffen we elkaar weer op een afgesproken plek en sluiten we het avontuur af met een goede en lokale Noorse maaltijd.

PRIJS

De aangegeven prijs van 3450 is indicatief.
Afhankelijk van wensen kan de prijs variëren. De prijs is een totaal en kan bij deelname met 2 deelnemers gedeeld worden.

INCLUSIEF

Volledige begeleiding door Jay

Rugzak en bivak uitrusting

Bruikleen materialen o.a. kaart/kompas

Maaltijden

Verblijf in de hut

EXCLUSIEF

Vervoer van en naar locatie

Ophaal/breng service mogelijk van/naar luchthaven

EEN IMPRESSIE VAN DE NOORWEGEN CHALLENGE

Interesse Noorwegen Challenge

Aan deze challenge kun je met maximaal 2 personen deelnemen.

Na het invullen van onderstaand formulier, zullen we onze beschikbaarheid checken en een afspraak maken voor een (video)kennismaking zodat we wensen kunnen bespreken en vragen kunnen beantwoorden.

Noorwegen Challenge

14 + 14 =

Translate »
Open chat
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?