/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

 Wij organiseren avontuurlijke cursussen en onvergetelijke wildernisreizen gericht op kleine groepen. 

OVER ONS

 Wij organiseren avontuurlijke cursussen en onvergetelijke wildernisreizen gericht op kleine groepen. 

OVER ONS

JEROEN ‘JAY’ JANSEN

Fulltime Gecertificeerd Wildernisgids & Instructeur

Jay Jansen profielfoto

ln 2015 heb ik met trots Jay Jansen Wilderness School & Expeditions opgericht.
Ik wilde graag een eigen school waarin ik mensen de vaardigheden kan leren die nodig zijn om zelfstandig in de natuur te reizen en verblijven. Daarnaast wilde ik graag wildernisreizen en expedities organiseren en leiden.
Begonnen in mijn eentje – is er gedurende de jaren – een team ontstaan van ontzettend enthousiaste en professionele instructeurs.

Bij Jay Jansen vinden we het belangrijk om iedereen persoonlijk te kunnen bereiken. Daarom hanteren we kleine groepen. Bij ons krijgen klanten de vrijheid om eigen technieken en voorkeuren te ontdekken en ontwikkelen.
Wij realiseren ons ook dat klanten voor ontspanning komen. Daarom wisselen we onze luchtige lessen af met een gezonde dosis humor en hebben we een ‘alles is mogelijk’ en ‘iedereen is welkom’ attitude. Zelfs voor klanten met lichamelijke beperkingen maken we cursussen mogelijk.

Onze wildernisreizen hebben we toegankelijk gemaakt voor iedereen met een goede basisconditie. Zoek je een reis met meer pit, dan is je uitdaging te vinden in onze expedities. 

Adventure starts with us. Tot snel!

Avontuurlijke groet,
Jay

MAARTEN VAN SCHIJNDEL

TREKKING & SURVIVAL GUIDE

In mijn vrije tijd ben ik sinds de jaren 90 bezig met het bedenken en beleven van mijn outdoor avonturen. De afgelopen decennia was ik vaak te vinden in de bergen, woestijn, jungle, bossen en op het water. In 2015 begeleidde ik samen met ‘Iceman’ Wim Hof een groep mensen door de canyons van de Spaanse Pyreneeën.
Tijdens deze abseil tochten was het zaadje geplant om misschien toch maar eens professioneel iets te gaan doen met mijn passie, kennis en ervaring op het gebied van outdoor sporten en reizen. Om qua primitieve vaardigheden de puntjes op de ‘i’ te zetten besloot ik in 2016 om me in te schrijven voor De OutdoorOpleiding van Jay.
Na het voltooien van de opleiding vroeg hij me of ik interesse zou hebben om – gezien mijn ruime ervaring en goede humeur – assistent-gids en instructeur te worden. Alles viel op zijn plek en na een intensief opleiding traject ben ik sinds 2018 gecertificeerd Trekking & Survival Guide. Sindsdien leer ik andere mensen om zelfredzaam op pad te gaan en vind ik het zeer mooi om je te helpen jouw volgende avontuur op een toffe en verantwoorde manier aan te gaan. Ik zie je graag in één van de cursussen, reizen of De OutdoorOpleiding.

Maarten

 

SKYE

AVONTUURLIJKE VIERVOETER & ASSISTANT GUIDE

Skye

Woef! Ik ben Skye. Ik heb de looks en de energie van een Bordercollie, maar de geweldige dikke vacht van een Romeense berghond. Dat is heerlijk als ik met Jay buiten ben. Nooit koud!

Mijn roots liggen officieel in Romenië. Als puppy werd ik door een Nederlands asiel gered uit een dodenstation. Na enkele jaren bij een mevrouw te hebben gewoond, kwam ik bij Jay en Whitney terecht. Daar kan ik mijn energie kwijt, maar ook lekker lui voor de kachel liggen.

Ik ga graag zoveel mogelijk mee op avontuur met Jay, tenzij je bang of allergisch bent voor honden. Dan blijf ik gewoon thuis.

Tot snel in een van Jay’s cursussen.

Skye

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

LEES WAAROM WE 4.9 SCOREN OP GOOGLE REVIEWS

Open chat
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?