/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

 Wij organiseren avontuurlijke cursussen en onvergetelijke wildernisreizen gericht op kleine groepen. 

OVER ONS

 Wij organiseren avontuurlijke cursussen en onvergetelijke wildernisreizen gericht op kleine groepen. 

OVER ONS

JEROEN ‘JAY’ JANSEN

Fulltime Gecertificeerd Wildernisgids & Instructeur

Jay Jansen profielfoto

Certified Wilderness Guide (Sinds 2013)
Certified Survival Instructor (Sinds 2012)
Mountain Leader – in training – (Sinds 2015)
Certified Sports Instructor (Sinds 2007)

Wilderness Advanced First Aid (Sinds 2018)

ln 2015 heb ik met trots Jay Jansen Wilderness School & Expeditions opgericht.
Ik wilde graag een eigen school waarin ik mensen de vaardigheden kan leren die nodig zijn om zelfstandig in de natuur te reizen en verblijven. Daarnaast wilde ik graag wildernisreizen en expedities organiseren en leiden.
Begonnen in mijn eentje – is er gedurende de jaren – een team ontstaan van ontzettend enthousiaste en professionele instructeurs.

Bij Jay Jansen vinden we het belangrijk om iedereen persoonlijk te kunnen bereiken. Daarom hanteren we kleine groepen. Bij ons krijgen klanten de vrijheid om eigen technieken en voorkeuren te ontdekken en ontwikkelen.
Wij realiseren ons ook dat klanten voor ontspanning komen. Daarom wisselen we onze luchtige lessen af met een gezonde dosis humor en hebben we een ‘alles is mogelijk’ en ‘iedereen is welkom’ attitude. Zelfs voor klanten met lichamelijke beperkingen maken we cursussen mogelijk.

Onze wildernisreizen hebben we toegankelijk gemaakt voor iedereen met een goede basisconditie. Zoek je een reis met meer pit, dan is je uitdaging te vinden in onze expedities. 

Adventure starts with us. Tot snel!

Avontuurlijke groet,
Jay

SKYE

AVONTUURLIJKE VIERVOETER & ASSISTANT GUIDE

Skye

Woef! Ik ben Skye. Ik heb de looks en de energie van een Bordercollie, maar de geweldige dikke vacht van een Romeense berghond. Dat is heerlijk als ik met Jay buiten ben. Nooit koud!

Mijn roots liggen officieel in Romenië. Als puppy werd ik door een Nederlands asiel gered uit een dodenstation. Na enkele jaren bij een mevrouw te hebben gewoond, kwam ik bij Jay en Whitney terecht. Daar kan ik mijn energie kwijt, maar ook lekker lui voor de kachel liggen.

Ik ga graag zoveel mogelijk mee op avontuur met Jay, tenzij je bang of allergisch bent voor honden. Dan blijf ik gewoon thuis.

Tot snel in een van Jay’s cursussen.

Skye

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

LEES WAAROM WE 4.9 SCOREN OP GOOGLE REVIEWS

Open chat
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?