/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

Ik houd van outdoor, maar af en toe ‘indoor’ (lees:lui) op de bank liggen is ook niet vervelend. Deze film zag ik regelmatig voorbij flitsen in het aanbod van Netflix. Op de een of andere manier had ik telkens geen zin in een Franse film, totdat ik toch te nieuwsgierig werd om hem te kijken. De film is verassend goed en met een leuke dosis humor. Iets wat je niet in elke outdoor film vindt.

De film is zelfs gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Nadir Dendoune die zonder enige klim ervaring op 25 mei 2008 de top van de Mount Everest bereikte.

Bekijk op IMDB

Wil je meer outdoor film tips? Bekijk ook mijn top 10 inspirerende outdoor films.

Bronvermelding foto: cinesound.altervista.org

Translate ยป
Open chat
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?