/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

Waar moet je op letten bij het inpakken van een dag of trekking rugzak? Hier mijn 5 praktische tips:

1. Stop de uitrusting die je het minst vaak nodig hebt, onderin je backpack

Uitrusting zoals een tent, matje en slaapzak kun je het beste onderin je rugzak stoppen, aangezien je deze pas op het einde van de dag nodig hebt. Eten en drinken stop je zoveel mogelijk bovenin.

2. Geef alles een vaste plek

Niets is zo vervelend als weten dat het in je rugzak zit, maar waar? Geef uitrusting een vaste plek zodat je het altijd en eenvoudig kunt vinden.

3. Pak je rugzak tijdig in

Ik pak mijn rugzak minimaal 2 dagen in voordat ik op pad ga. Op deze manier kan ik niets vergeten. Maak evt. gebruik van een checklijst.

4. Wat erin zit, kan er ook niet uit

Ik heb geen losse uitrusting bevestigd aan mijn rugzak. Alles zit erin. Het ziet er georganiseerd uit en je kunt niets kwijt raken.

5. Uitbalanceren

Heb je de rugzak ingepakt? Hang de rugzak om en test of het gewicht gelijkmatig is verdeeld en de rugzak niet zwaarder is aan een kant. Het is tijdens het lopen oncomfortabel als de rugzak naar een kant helt.

Translate ยป
Open chat
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?