/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

Jazeker! Prop tijdens het inpakken van je tas de hele fles vol met kledingstukken zoals bijvoorbeeld sokken. Zo bespaar je ruimte.

Een extra fles stop ik ook wel eens leeg in de handbagage. Nadat ik op de luchthaven, de security gepasseerd ben, vul ik mijn fles ergens zodat ik gratis water drink tijdens de vlucht. Water kan op luchthavens best prijzig zijn.

Drinkflessen die ik gebruik zijn de Nalgene Everyday en de Lifestraw Go. Nalgene flessen hebben een brede opening, waardoor je eenvoudig kunt drinken en je er dus handig spullen in kunt stoppen. Het voordeel van de Lifestraw Go is dat deze nog een waterfilter bevat.

Soms neem ik ook wel eens meerdere Platypus Platy waterzakken mee. Deze kan ik onderweg klein oprollen en op de plek van bestemming vullen zodat ik meerdere liters water heb.

Tip: Rol enkele meters Duct tape om je drinkfles. Duct tape is onmisbaar, bijv. om iets te repareren. Lees ook mijn Duct tape tips.

Translate ยป
Open chat
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?