/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

Smartphones zijn niet meer weg te denken tegenwoordig. Vroeger dacht ik, “wat moet ik allemaal met die apps? Ik wil gewoon bellen en sms-sen”. Toch is die gedachte onbewust gepasseerd, want sommige applicaties zijn wel erg handig. Zo gebruik ik zelf regelmatig deze outdoor apps.

1. YR – Dé weer app

Ik heb voorheen meerdere weer apps gebruikt maar de meesten gaven onnauwkeurige voorspellingen aan. Sinds een aantal jaren gebruik ik YR.no, de app van het Noorse Meteorologisch Instituut. De Noren hebben uitstekende meteorologen.
Je kunt de voorspellingen online bekijken via yr.no of download de gratis app.

2. Grog Knots

Het is erg handig om nieuwe knopen te leren d.m.v. een animatie. Gewoon de animatie starten en oefenen met een stuk touw. De website van Grog is heel overzichtelijk en knopen zijn ingedeeld in categorieën. Je kunt de knopen gratis oefenen via animatedknots.com of download de betaalde app.

3. Skyview Free

Sterren kijken blijft adembenemend. Als het erg donker is en je ogen gewend zijn aan de duisternis zie je er steeds meer. Al snel ga je je afvragen hoe bepaalde sterren heten, of welke sterren nou een sterrenbeeld vormen. Dan is het handig om de app ‘Skyview Free’ te openen. Ben je nieuwsgierig geworden? Download de gratis app.

Welke handige outdoor apps gebruik jij? Deel het door een opmerking (comment) achter te laten.

Translate »
Open chat
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?