/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

Ga mee op reis naar het land van de Loch’s en Munro’s
Ontdek het legendarische Schotland

HIKEN IN SCHOTLAND

Ga mee naar het land van de Loch’s en Munro’s

Ontdek het legendarische Schotland

HIKEN IN SCHOTLAND

AVIEMORE

4-11 NOV 2023

8 DAGEN

MIN 5 - MAX 8

749 PP

Schotland reis

DATA EN INSCHRIJVEN

HOOGTEPUNTEN

Het legendarische land van de Lochs en de Munro’s

HOOGTEPUNTEN

Beklim de Ben Nevis (1345m)

HOOGTEPUNTEN

Hike elke dag naar een andere toffe bergtop

HOOGTEPUNTEN

Drink een goede Whiskey bij de open haard

Ontdek de Schotse Hooglanden

Het doel van deze reis is het ervaren van de Schotse Hooglanden. De wisselende weersomstandigheden maken het lopen in deze bergen avontuurlijk. We wandelen elke dag naar een andere bergtop waaronder ook de hoogste berg van Schotland, de Ben Nevis (1345m). We maken de dagtochten vanuit een cottage in de buurt van Aviemore.  Onder leiding van een wildernisgids leer je tevens tips en tricks om te bergwandelen in de Schotse- of soort vergelijkbare bergen.

Plan

(Deze reis duurt 10 dagen inclusief reisdagen). Zoals elke wildernis reis, volgen we een planning welke zorgvuldig is voorbereid door ons team. Echter elke reis word beïnvloed door factoren die we niet kunnen controleren, zoals weersomstandigheden in berggebieden. Dat maakt de reizen avontuurlijk en uniek.
Daarom kunnen we niet het exacte programma publiceren.

Waarom Schotland

De Schotse hooglanden zijn een “must-see” als je van wandelen en bergen houd, maar vooral omdat je de unieke Schotse bergsport cultuur moet beleven. Overdag hiken in de bergen – door weer en wind – en ‘s avonds na een lekkere, warme douche een whisky of Ale drinken bij de open haard. De kleding droogt ‘s nachts in de droogruimte om de dag erna weer een mooi avontuur te beleven. Niet alleen de tochten maken deze reis uniek. Een Mountain Leader die is opgeleid in de UK leert je handige tips op het gebied van navigeren en bergwandelen.

Locatie

Aviemore regio, Schotland.

Level

De intensiteit van deze reis is Level 1. Dat houd in dat je 5 tot 6 uur per dag met een dagrugzak van 6-8 kilo moet kunnen wandelen.

Deze reis is geschikt voor iedereen die gezond/fit is en met regelmaat sport. Indien je twijfelt aan je fitheid, gebruik ons 12 weken trainingsschema.

Inclusief

Het verblijf in de cottage en het eten is inclusief.

Exclusief

Exclusief is uitrusting en het vervoer naar en in Schotland.

Ons advies is om de DFDS Seasways veerboot te boeken van IJmuiden naar Newcastle, zodat je met eigen auto kunt rijden. De veerboot vertrekt ‘s avonds en komt de dag erna ‘s ochtends aan, waardoor je aan boord kunt slapen. Een prijs indicatie van retour ticket inclusief slaaphut is: €200,- p.p. (Let op: dit is een indicatie. Check de website van DFDS Seaways voor de actuele prijzen).

Uitrusting

Download de uitrustinglijst van deze reis.

 

PRIJS 749

SCHRIJF JE NU IN

ONZE AANBEVELINGEN

DEZE REIZEN ZIJN OOK INTERESSANT VOOR JE

Lofoten

5 DAAGSE LOFOTEN EXPEDITIE 

Kaukasus

KAUKASUS
REIS

Translate »
Open chat
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?